VRAAG HET AAN ELISABETH

Ik werk op het snijvlak van intimiteit, seksualiteit, trauma/chronische stress en bekkengezondheid. De rode draad in mijn werk is de relatie tussen lichaam en geest. Ik help mensen op weg naar meer balans, veerkracht, levensplezier en vervullende intieme relaties. Met het lichaam als bondgenoot.

Door de jaren heen heb ik een schat aan kennis en inzichten verzameld over deze onderwerpen. Ik wil je graag wat support bieden door je de kans te geven mij een vraag te stellen.

Wil je een anonieme vraag indienen, klik dan op de onderstaande knop, vul het formulier in en ik beloof je dat ik mijn best doe je zo snel mogelijk te antwoorden. Omdat jouw vraag en mijn antwoord waarschijnlijk nuttig zijn voor meer mensen, is het mogelijk dat ik ‘m (evt. in iets aangepaste vorm) anoniem zal delen in mijn blog of nieuwsbrief. 

 

STEL ME HIER JOUW VRAAG

Via dit formulier kun je je vraag indienen. Check voor de zekerheid je spam of promoties mappen voor mijn antwoord! 

3 + 11 =

Door een vraag in te dienen geef je mij toestemming om contact op je te nemen. Ook stuur ik je zo nu en dan een nieuwsbrief, waar je o.a. vragen van andere bezoekers en mijn antwoorden kunt lezen.