Retraites & workshops

 29 april 2023: vrouwendag

Zaterdag 29 april: Vrouwendag “In verbinding met je bekken” 
Op zaterdag 29 april 2023 geef ik een prachtige nieuwe worskhop die me heel nauw aan het hart licht: “In verbinding met je bekken”. Het vrouwelijk bekken is ons vergeten krachtcentrum. Het is een plek waar we kunnen landen, rusten, opladen. En waar we onnoemelijk veel plezier kunnen ervaren. Maar het bekken is ook een veel voorkomende plaats om onbewust pijn, trauma en emoties op te slaan. Dat resulteert bij veel vrouwen in fysieke klachten of een disconnectie van hun bekken.

Deze kleinschalige dagworkshop of dagretraite is er op gericht om op een heel ontspannen manier contact te maken met je bekken, jouw eigen krachtcentrum. In verbinding met een kleine groep fijne vrouwen. De dag zit vol oefeningen waar je na afloop ook thuis verder mee kunt groeien in verbinding met je bekken. We gaan aan de slag met:

• Een stukje anatomie om je bekken beter leren kennen en begrijpen
• Beweging en aanraking om uit je hoofd te komen en te landen in je lijf
• Fysieke oefeningen voor het belichamen en ontspannen van je bekken
• Dieper verbinden met behulp van ademhaling en meditatie/visualisatie.
• Een prachtige ceremonie voor je bekken, vulva en vagina: de yoni steam.

We komen samen in Arnhem Zuid, van 10:00 tot +/- 16:00 uur. Deelname kost 85 euro en is inclusief een (vegetarische) lunch, thee en wat lekkere hapjes. Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@elisabethdana.com. Ik spreek graag alle deelnemers voorafgaand even per telefoon/Zoom voor de juiste voorbereiding.

NB: de yoni steam wordt niet geadviseerd wanneer je zwanger bent of menstrueert. We passen de ceremonie dan aan voor jou.

Zie ook: https://hipsy.nl/event/12740-in-verbinding-met-je-bekken-dag-voor-vrouwen-in-arnhem. 

en meer…

Er staat nog meer moois op de planning voor 2023. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data en aanbod. Wat er in elk geval aankomt:

Juni 2023: een nieuwe Yoni ei workshop  

Najaar 2023: Een nieuwe serie Ademcirkels 

Najaar 2023: Een weekretraite over vrouwelijke seksualiteit. Details volgen!  

Naaar