Orgasmeproblemen bij vrouwen

Herken je je hier in?

E

Orgasmeproblemen betekent dat seks voor jou zelden of nooit leidt tot vuurwerk. Orgasmes met een partner zijn op één hand te tellen. En misschien die met jezelf ook.  

E

Seks is voor jou op zijn zachtst gezegd ‘meh’. Ergens geniet je wel van het samenzijn en van de intimiteit, maar als je eerlijk bent is seks toch vooral voor de ander.

E

Als je al orgasmes beleeft, dan lukt ‘t meestal maar op één specifieke manier die je seksuele routine is geworden.

E

Je voelt je niet verbonden met je seksualiteit, maar je bent niet aseksueel. Je weet dat er ‘meer’ moet zijn..

E

Je weet niet wat je fijn vindt, of je weet het wel maar durft het niet te zeggen of te exploreren. Je voelt schaamte en gêne, wellicht omdat je (onbewust) geconditioneerd bent dat seks fout of slecht is.

E

Er blijft een knagend verlangen om te ontdekken wat je tot nu toe hebt gemist. Misschien je eerste orgasme te beleven of nieuwe soorten orgasmes te leren ontdekken. 

Orgasmeproblemen en een gebrek aan plezier in seks komen veel voor, met name bij vrouwen. En dat terwijl vrouwen een enorm potentieel hebben voor fantastische orgastische ervaringen.... Wil je ontdekken hoe dat zit?

Maak een afspraak

Hoe ik je kan helpen bij orgasmeproblemen

Orgasmeproblemen of weinig plezier beleven aan seks komen heel veel voor. In de meeste gevallen is er geen lichamelijke oorzaak (al kunnen medicijnen en antidepressiva een grote invloed hebben), maar is het een gevolg van emotionele remmingen of het onvoldoende kennen van je eigen lijf.

Remmingen kunnen ontstaan door negatieve programmering (bijvoorbeeld als je geleerd hebt dat seks fout is of schaamtevol), negatieve seksuele ervaringen of een negatief zelfbeeld. Daarnaast weten we vaak simpelweg niet hoe ons eigen lijf werkt en hoe we de beste stimulatie kunnen bieden voor meer plezier en fijne orgasmes.

Gelukkig kan ik je hier bij helpen. Door middel van een gepersonaliseerd traject bied ik de tools en processen om jouw plezier in seks en het vertrouwen in je eigen lijf te herwinnen. Je kunt bij mij terecht voor:  

E

Intimiteitscoaching 

E

In combinatie met een jade ei traject 

E

Bekkentherapie

Orgasmeproblemen Seksualiteit Intimiteit Elisabeth Dana coaching online Arnhem expats orgasme

Hoe kun je hier mee aan de slag?

Intimiteitscoaching
(al dan niet met jade ei)

.

In dit traject begeleid ik je om je wensen en verlangens voor jouw seksualiteit en intimiteit te exploreren en te transformeren. We onderzoeken waarom je geen zin in seks meer hebt. Elke sessie begeleid ik je door een uniek proces gericht op het behalen van jouw doelen.

Je bouwt aan een nieuwe relatie met je lijf en en je sensualiteit, en leert onderliggende blokkades en beperkende overtuigingen te tackelen. We maken gebruik van praktische en krachtige tools en technieken uit holistische seksualiteit, tantra, Somatic Experiencing, voice dialogue en parts work. Ook kan je leren werken met het jade ei, een fantastische tool voor meer gevoel en plezier bij het vrijen! .D

Bekkentherapie 

Integral Pelvic Therapy (IPT) is een complementaire therapie die een holistische benadering biedt voor bekkenwelzijn. In deze vorm van bekkentherapie worden externe en interne fascia-release technieken toegepast om het evenwicht in het bekken te herstellen. We werken naast het bekken ook veel op de buik en het diafragma.

IPT werkt op verschillende lagen: het richt zich op de fysieke, mentale, emotionele en energetische lagen die ten grondslag liggen aan (chronische) bekkenpijn of andere bekkenklachten. Ik pas hierbij waar nodig ook principes en technieken uit Somatic Experiencing toe die kunnen helpen om onderliggend trauma te processen.

Orgasme Seksualiteit Intimiteit Elisabeth Dana coaching online Arnhem

Wat kan je bereiken met een traject als je last hebt van orgasmeproblemen?

E

Meer, andere of betere orgasmes beleven, met jezelf en met een ander

E

Uit je hoofd en in je lijf komen, eindelijk verbonden met je vitaliteit en je sensualiteit

E

Je voelt je levendiger en vrijer in je lichaam en je seksualiteit, en leert stralen van binnenuit!

E

Je krijgt bewustzijn van jouw seksuele ‘blokkades’ en remmingen, hoe je daar mee om kunt gaan zonder alle plezier meteen teniet te doen.

E

Plezier in bed zonder schaamte, schuldgevoel of gedachten die in de weg zitten

E

Door praktische oefeningen leer je te spelen en ontdekken, en leer je jouw eigen authentieke versie van sensualiteit en seksualiteit is.

E

Je leert wat jou ‘aan’ en ‘uit’ zet en wat jouw diepste wensen en grenzen zijn. Zo kan je met veel meer bewustzijn je seksleven gaan inrichten. 

E

Je verzamelt een enorme toolbox voor plezier en genot met jezelf en met een partner, waar je tot ver na onze tijd samen baat bij zult hebben!

Orgasmeproblemen? Laat me je helpen om (weer) te leren genieten.