Geen zin in seks

Geen zin in seks, een bron van onrust in veel relaties.

E

Toen jullie relatie net begon vlogen de vonken er van af. Jullie konden geen genoeg van elkaar krijgen! Wat een schril contrast met nu. En nu je er over nadenkt liep het eigenlijk ook zo in je vorige relaties.

E

Elke keer dat je partner je zoent hoop je maar dat ’t niet hoeft te leiden tot seks. Je vermijdt zoenen, knuffelen en andere vormen van intimiteit steeds vaker om maar te voorkomen dat het uitmondt in seks.

E

Je kan je de laatste keer dat je zin had niet herinneren, en je hebt geen idee waarom je alle zin bent kwijtgeraakt. 

E

Je doet ‘t eigenlijk alleen nog omdat je je schuldig voelt tegenover je partner als je wéér nee zegt.

E

Als jullie dan seks hebben kun je er niet van genieten en hoop je stiekem dat het snel weer over is. Met je hoofd ben bij je boodschappenlijst, je werk of wat je partner er allemaal van vindt.

E

Misschien voel je dat je relatie aan een zijden draadje hangt omdat je bijna geen zin in seks meer hebt. Of is een van je relaties al eens verbroken als gevolg van een gebrek aan seks.  

Voor je het weet is een maandje geen zin in seks een jaar geworden, of een decennium. Je voelt dat het tijd is om dit eindelijk aan te pakken. Voor jezelf, om je relatie te redden of allebei. Intimiteitscoaching helpt.

Maak een afspraak

Hoe ik je kan helpen als je geen zin in seks hebt

Geen zin in seks is een super veelgehoorde klacht. Hoewel er vaak gedacht wordt dat dit een vrouwenprobleem is komt het ook bij mannen veelvuldig voor. Als het libido tussen partners erg verschilt kunnen relaties er enorm onder lijden. De partner die geen (of nooit) zin heeft in seks is bang dat de ander zijn plezier ergens anders gaat halen. En voor degene die steeds afgewezen wordt is dat ook een steeds reëlere optie.

Er is geen knopje dat je effe ‘aan’ kunt zetten om je seksuele energie weer te laten stromen. Maar ik kan je wel helpen met bewezen processen en tools die je helpen om het plezier weer terug te vinden in je eigen lijf en in je relatie.  

Mijn clienten zijn het levende bewijs dat je geen zin in seks kunt transformeren naar een seksleven vol plezier en energie!

geen zin in seks Seksualiteit Coaching Elisabeth Dana Arnhem Nijmegen

Bij geen zin in seks kun je bij mij terecht voor:

E

Intimiteitscoaching voor mannen en vrouwen

E

Jade ei traject voor vrouwen

E

Bekkentherapie voor mannen en vrouwen

Wat zijn je opties?

Intimiteitscoaching (mannen en vrouwen)

.

In dit traject begeleid ik je om je wensen en verlangens voor jouw seksualiteit en intimiteit te exploreren en te transformeren. We onderzoeken waarom je geen zin in seks meer hebt. Elke sessie begeleid ik je door een uniek proces gericht op het behalen van jouw doelen. Je bouwt aan een nieuwe relatie met je lijf en en je sensualiteit, en leert onderliggende blokkades en beperkende overtuigingen te tackelen. We maken gebruik van praktische en krachtige tools en technieken uit holistische seksualiteit, tantra, Somatic Experiencing, voice dialogue en parts work.

Intimiteitscoaching met jade ei (voor vrouwen)

.
Een jade ei traject combineert de prachtige processen en tools van het intimiteitscoaching traject met het leren werken met een yoni ei. Een super effectieve combinatie om te werken aan een fijner seksleven, voor jezelf en als je een relatie hebt. Het yoni ei is een bijzonder krachtige tool voor vrouwen die geen zin in seks hebben. Het yoni ei helpt om meer sensitiviteit in je vagina te cultiveren (en daarom is dit traject alleen geschikt voor vrouwen / mensen met een vagina). Bij consistent en correct gebruik wordt “geen zin in seks” verleden tijd, en kun je veel meer genieten van seks door beter contact met je eigen bekken en een (veel!) grotere gevoeligheid.

Bekkentherapie 
(mannen en vrouwen)

Integral Pelvic Therapy (IPT) is een complementaire therapie die een holistische benadering biedt voor bekkenwelzijn. In deze vorm van bekkentherapie worden externe en interne fascia-release technieken toegepast om het evenwicht in het bekken te herstellen. We werken naast het bekken ook veel op de buik en het diafragma.

IPT werkt op verschillende lagen: het richt zich op de fysieke, mentale, emotionele en energetische lagen die ten grondslag liggen aan (chronische) bekkenpijn of andere bekkenklachten. Ik pas hierbij waar nodig ook principes en technieken uit Somatic Experiencing toe die kunnen helpen om onderliggend trauma te processen.

Seksualiteit Intimiteit Elisabeth Dana coaching online Arnhem

Wat kan je bereiken met een traject?

E

Eindelijk het tij keren in je seksarme of seksloze relatie(s)

E

Leer weer spelen en (her)ontdek jouw eigen authentieke versie van sensualiteit en seksualiteit.

E

Uit je hoofd en in je lijf komen, eindelijk verbonden met je vitaliteit en je sensualiteit

E

Plezier in bed zonder schaamte, schuldgevoel of gedachten die in de weg zitten

E

Je leert wat jou ‘aan’ en ‘uit’ zet en wat jouw diepste wensen en grenzen zijn. Zo kan je met veel meer bewustzijn je seksleven gaan inrichten.

E

Meer, andere of betere orgasmes beleven, met jezelf en met een ander

E

Meer zelfvertrouwen om je eigen grenzen en wensen aan te geven zodat je eindelijk krijgt wat je wilt

E

Een enorme toolbox voor plezier en genot met jezelf en met een partner!

Geen zin in seks? Laat me je helpen dat te transformeren.