SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF EN MAAK KANS OP EEN GRATIS BEKKENMASSAGE 

Elk kwartaal verloot ik een gratis bekkenmassage onder mijn nieuwsbrieflezers. Mocht een mannelijke lezer de loting winnen, dan mag ie de massage gewoon doorgeven aan een vrouw die ‘m verdient..! ūüôā Wil je kans maken?

IN EEN WEEK NAAR MEER VERBINDING MET JE LICHAAM & PLEZIER

Deze gids zit vol fijne en makkelijk toe te passen oefeningen. Ze hebben het potentieel om je leven te veranderen.   

Je ontvangt een prachtige mix van oefeningen voor lichaamsconnectie en sensualiteit. Elke oefening is geschikt voor drukke mensen, dus ze duren max 10 minuten. Ga je gang en download ‚Äėm hier onder.

Let op: de gids is Engelstalig. De Nederlandse vertaling is in de maak.  Je ontvangt daarna ook automatisch mijn maandelijkse update, met daarin regelmatig nieuwe (gratis) oefeningen. Natuurlijk kan je je altijd weer afmelden.

GRATIS AUDIO OEFENING: VERBIND MET JE BEKKEN 

 

Als je gezegend bent met vrouwelijke organen, kun je hier een van mijn favoriete oefeningen proberen.

Deze begeleide audio oefening zal je helpen om op een heel zachte en voedende manier contact te maken met je hele intieme bekkengebied. 

Download ‘m hieronder helemaal gratis, en geniet er van. Je ontvangt daarna ook automatisch mijn maandelijkse update, met daarin regelmatig nieuwe (gratis) oefeningen. Natuurlijk kan je je altijd weer afmelden.

EEN GRATIS EERSTE GESPREK

Dat kan natuurlijk ook. Je kunt helemaal gratis een eerste gesprek in plannen.

Een kennismakinggesprek is altijd een goed idee. Het is een open en geheel vrijblijvend gesprek. We leren elkaar kennen en bespreken de wensen of doelen waar je naar toe wilt werken.

Stuur me een berichtje om je gratis gesprek in te plannen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

STEL ME (ANONIEM) EEN VRAAG

In mijn praktijk werk ik op het boeiende snijvlak van trauma, intimiteit, seksualiteit en bekkenzorg. En door de jaren heen heb ik een schat aan kennis en inzichten verzameld over deze onderwerpen. Voor wie direct met mij werken nog niet binnen de mogelijkheden ligt, bied ik wel de kans om mij een prangende vraag te stellen. 

Als de inhoud van onze uitwisseling voor meer mensen relevant is, dan krijgt jouw vraag misschien wel (anoniem!) een plekje op mijn blog of in mijn volgende nieuwsbrief.